4 Comments

 1. 7/13/2014
  Reply

  felicitari pentru aparat dentar! si da, copii nostrii sunt cea mai mare bucurie! te imbratisez!

  • Mersi, Stella! Port aparatul cu mare drag, consider ca trebuie sa avem grija de dintii nostri, ii avem pe viata sau nu, doar de noi depinde!
   Si eu te imbratisez!

 2. 7/13/2014
  Reply

  Când vine vorba să ies împreună cu juniorul am aceeaşi idee de ţinută. Fără tocuri, cât se poate de casual şi practic pentru a ţine pasul cu el.
  Mie îmi place că ai o siluetă de invidiat şi îţi urez să o menţii aşa cât mai mult cu putinţă.
  Varo este un băieţel foarte frumos şi cool şi vă urez să petreceţi cât de mult timp puteţi voi împreună. Sunt clipe unice, pe care trebuie să le preţuiţi, căci nu vor fi eterne.

  Cum de te-ai hotărât la aparatul dentar, dă-ne mai multe detalii…

  P.S. Mă bucur că te-ai hotărât să revii.

  • Multumesc pentru cuvintele frumoase!

   Am vrut sa-mi pun aparat de multa vreme, acum vreo 3 ani eram chiar hotarata, si am fost la cabinet, insa m-am razgandit caci mi s-au recomandat niste extractii si nu mi s-a parut in regula. Intre timp am mai scotocit internetul si se pare ca extractiile cam duc in timp la imbatranirea chipului, practic se schimba fizionomia. Nu stiu acum nici eu, ca nu sunt medic, cat este de adevarat, dar ar cam avea noima. Insa eu nu am vrut sub nici un chip sa-mi scot dinti buni doar ca sa-i am pe ceilalti drepti, si pana la urma ortodontul mi-a spus ca imi pune asa, fara extractii, urmand ca in timp sa-mi faca expansiune de maxilar. Eu cazuri mai stiu, de oameni care nu au vrut extractii, dar momentan sunt si ei sub tratament, deci nu stiu rezultatul final. Pot doar sa astept!
   Ce pot sa-ti mai spun e ca am vorbit cu un baiat, caruia i s-au facut la timpul respectiv 4 extractii de molari, a purtat aparat, trasaturile i s-au dus in jos. El i-a scris unui medic ortodont din Anglia care nu recurge la extractii dentare, pt montarea aparatului, din disperare si urmarea a fost, ca doctorul, i-a trimis un aparat de expansiune gratis, baiatul si l-a montat aici in Romania, insa acum i-au ramas 4 goluri, goluri ramase de la molarii extrasi, urmand sa aiba nevoie de implant acum. Din cate stiu l-a dat in judecata pe doctorul care i-a extras molarii, dar nu mai stiu deznodamantul.
   Insa pana la urma fiecare alege ce i se potriveste!

   Te pup, Lucia!

Leave a Reply