14 Comments

 1. Rucsandra
  8/26/2014
  Reply

  Cata, i love the way you dress; i love your haircut; your hair grew a lot already. wow! and your baby is adorable! miss you and love you, Cata!

 2. 8/29/2014
  Reply

  Cel mai mult îmi place originalitatea ta în abordările vestimentare… şi dacă aş putea spune despre multe persoane (inclusiv despre mine) că au un stil similar cu Xlescu, la tine nu aş putea spune asta niciodată. Eşti foarte tare şi niciodată să nu te schimbi.

  • Multumesc din suflet, ma flatezi! De schimbat, nu cred ca am sanse, modul meu de a ma imbraca e natural, e felul meu de exprimare fara cuvinte.

 3. 9/1/2014
  Reply

  Ma cam regasesc prin ce spui tu vis-a-vis de a fi altfel si apreciez in mod deosebit un stil iesit din tipare, mai ales intr-o masa de aceleasi fete/produse. Cred ca in momentul in care te detasezi de ideea de a avea “musai” geanta de la marca x, tricoul cu labelul la vedere si pantofii x, ajungi sa porti tu hainele si nu invers. Cam asta vad la tine, si-mi place la nebunie.
  ps:poza cu Varro este geniala!

 4. 9/11/2014
  Reply

  Imi place mult topul si modul cum ai costruit outfitul. Si coafura e foarte stylish ;) :*

 5. Pff, deocamdata nu pot sa ma laud ca m-as fi maturizat, probabil trebuie sa vina copilul si atunci gata, n-o sa mai cheltui bani aiurea pe toate prostiile :D
  Ador poza cu mogaldeata, e asa dragalas cu o tine pe mama lui, off, vreau si eu <3 Da Doamne!

  • Da, nu o sa mai dai banii pe prostii pt tine, dar o sa dai pe prostii pt bebe. Eu nu am fost exagerata in cumparaturi cu copilul, absolut deloc, desi acum ii cumpar lui, si mie f rar, caci tot timpul ochii-mi cad catre lucrusoare pt copii. Iti ziceam ca n-am fost exagerata, poate si pt faptul ca e baietel, pt fetite, tentatia si oferta e muuult mai mare!
   Pai ce sa-ti urez, acum ca stiu ca-ti doresti un bebelus, decat Spor la treaba si sa vina cat mai repede!
   Te pup!

Leave a Reply