10 Comments

 1. 8/10/2014
  Reply

  Este o idee grozava, dar tu ai intotdeauna astfel de idei. Mie cred ca mi-ar placea cu dungi inegale. Abia astept sa vad rezultatul :)

 2. 8/11/2014
  Reply

  mereu ma atrage design interior, sunt abonata la sute de site-uri. imi place! te pupp

 3. 8/22/2014
  Reply

  Cand restul casei e pusa la punct, definita, e mai usor de stabilit cromatica piesei ce doresti s-o introduci in casa, eu dupa asta m-as ghida, din ce ai prezentat imi place mult burgundy cu gri, a treia de la final in mod deosebit.
  Nu stiu daca voi avea o piesa in dungi, dar mi-ar placea si totusi trebuie sa tin cont si de parerea sotului si ma vad ca o sa ma rezum la o perna. :D
  Pup si spor!

  • Te pup si eu!
   Am noroc in privinta asta, am mana libera la decorat prin casa, si asta ma ajuta mult, caci ce-mi trazneste prin cap, si pun in practica!

 4. 8/27/2014
  Reply

  Mie imi plac dungile, le cam am prin casa, covorul din dormitor e in dungi alb-negre, cuvertura de pe pat, patura, iar pe mobila cred ca le voi vopsi eu in curand! Sunt curioasa cum va arata la tine! Patutul nu e cu “zabrele”? (soryy, am un lapsus), daca da , va fi mai complicat, cred. Sa mi zici si ce banda adeziva folosesti, eu am facut o data cu scotch normal si bait, nu a lasat o linie dreapta, a intrat vopseaua putin sub banda.
  Let us know!
  Kiss
  Ozana

  • Am vazut postul tau cu dungile vopsite, foarte frumoasa masa! Eu am folosit o banda speciala de la Tesa, insa folosita si la linii curbe, deci banda un pic elastica, si-atunci a mai virat pe ici colo culoarea, dar am reparat, au iesit bine. Mai am de vopsit, si vreau sa incerc cu banda de hartie, am cumparat altceva , sa vad cum iese cu asta!

 5. 1/18/2015
  Reply

  Thank you for showing my little cake stand :) Lovely blog you have here

Leave a Reply