17 Comments

 1. 8/11/2014
  Reply

  Felcitări pentru curaj. Vopsitul în culori neconvenţionale şi tatuajele sunt chestii pe care mi-e teamă să le încerc, dar pe care nu am nicio problemă să le admir la ceilalţi.
  Cum este vopseaua? După cât timp se duce?

  P.S. Îmi place bluza maxim.

  • Da, cu parul nu am probleme in a experimenta, dar cu tatuajele, nici eu nu am curaj, desi mi-am dorit la un moment dat!
   Nu este vopsea, mi-am nuantat parul cu albastru de metilen. Aveam sticluta in dulap, si n-am stat mult pe ganduri. Daca as fi avut parul blond foarte deschis, mi-ar fi prins cu siguranta o nuanta de albastru, insa fiind un blond inchis a prins o nuanta de verde, turcoaz. Nici nu ma asteptam sa-mi placa asa de tare!
   de prin primavara ma bate gandul, insa abia acum am luat taurul de coarne! :)
   Te pup, Lucia!

   p.s. Nu stiu in cat timp se duce culoarea, o sa vad, si iti spun.

 2. 8/22/2014
  Reply

  Fusta chiar arata retro, imi place si bluza foarte mult. Ma pregateam sa scriu ca mi-am colorat si eu parul cand eram mai mica dar nu cu vopsea ci cu albastru de metil si apoi am vazut ca si tu ai facut acelasi lucru. :))

 3. 8/27/2014
  Reply

  Heya, imi place camasa si fusta, cea din urma e foarte diafana!! Si parul e fain, l am vazut pe insta!! aveai deja varfurile decolorate? Si pe mine ma tenteaza un ombre, dar mai mult la radacina, ca sa nu mai trebuiasca sa o decolorez!
  kisses
  Ozana

 4. 9/3/2014
  Reply

  Foarte frumos outfitul, simplu, dar wow! Și-mi plac mult vârfurile :D

 5. 9/4/2014
  Reply

  Cute skirt! Love it! xo – Katie – hauteallure.com

Leave a Reply