19 Comments

 1. 9/1/2014
  Reply

  Pantalonii si lookul sunt wow. Stilul asta androgin iti vine manusa.
  Legat de topic, chiar de curand citeam ca o greseala de gandire des intalnita este aceea de a nu iesi dintr-o relatie/afacere/prietenie care stii bine ca-i nefavorabila pentru simplul fapt ca s-au investit resurse in ea.Nu renunt din prima, dar nici pe termen lung nu-i bine sa pierzi!

  • Asa e, Ana, cunosc si eu o persoana care mi-a spus o data, ” pai am stat 7 ani in relatie, sa-i pierd acum?”. Raspunsul meu, in gand, a fost, “nu, mai pierde o viata”! Deci e tare adevarat ce spui! Multumesc pt aprecieri! Te pup!

 2. 9/3/2014
  Reply

  You look fantastic! I wear men’s shirts all the time, they’re so easy. And I definitely agree with what you said about not trying to do something too many times, I get stressed out pretty easily!

  beck daily

 3. 9/11/2014
  Reply

  Pantalonii imi plac foarte mult mai ales purtati cu camasa, daca as fi stiut sa manuiesc o masina de cusut si eu imi faceam multe articole. Eu sunt genul de om care se lupta, daca mai e vorba de inca o persoana incerc sa-i aflu parerea si apoi renunt daca nu am cu cine. Cand e vorba de oameni, de sentimente la mijloc ma doare al naibii de tare, dar am supravietuit multor rupturi.
  Salutari si pupici Catalina!

  • Nimeni nu s-a nascut invatat, totul tine de practica, trebuie in schimb sa afli daca ti-ar placea sa croiesti si sa cosi haine, incearca! Te pup!

 4. Nu-mi amintesc acum situatie la care sa fi renuntat, de regula insist pana-mi iese ceva, dar cred ca sunt cazuri unde e potrivit sa lasi lucrurile sa se dreaga de la sine…
  Situatii si situatii :D
  Ador materialul pantalonilor tai, tinuta e super tare, ador combinatia cu camasa bf, si geanta e foarte faina!!

Leave a Reply