14 Comments

 1. 3/16/2014
  Reply

  Cred că este o idee foarte bună şi… estetică.
  Eu mă mai gândisem şi la învelirea cu autocolant ca şi soluţie 😀

  • Cu autocolant te-ai chinui cam tare si legal nu e voie, eu i-am intrebat pe cei de la gaze, si mi-au recomandat vopsea, pt teava de gaze, nu var lavabil sau alte solutii. Asa ca m-am conformat, caci eu am vopsit cu email pe baza de solvent!

 2. 3/16/2014
  Reply

  I love doing minor renovations to my bedroom, but I’ve always been scared to do anything to pipes. This turned out quite well, though!

 3. 3/16/2014
  Reply

  Very good Idea and love the color you selected Catalina .In my experience as a General Building Contractor this is the best solution to accent these pipes and make them a fashionable decoration. I also constructed a ” Fasle Glass and Wooden Cabinet ” that surrounded a Mechanical Heater or Electrical Panel that covered the problem and matched the existing Cabinets . I left the top and bottom open so there was good air flow around the unit. I would love to build for you if I lived a little closer :) .. I love your Ideas and the creative ” Pieces of Soul-Lutions” that you put in all your projects. Looking Good !!

 4. Ilda
  3/18/2014
  Reply

  Eu nu mai am tevi de gaz la vedere! Aveam la vechea locuinta (un apartament de bloc) – cred ca in alb o vopsise sotul meu (mintea mea a resetat acest aspect, intuiesti cat mi-a placut! :P)…
  Foarte ingenioasa ideea ta si arata bine! Marturisesc ca m-a cam surprins anvergura instalatiei!
  Stii ce mi-a inspirat noul aspect al tevii? M-a trimis cu gandul la o draperie vintage (cu inele de bronz, cu niste capete interesante)! :)

  Catalina, te felicit pentru treaba grozava pe care ai facut-o!
  Pupici!

  Ilda
  Lavender Thoughts

 5. 3/26/2014
  Reply

  Momentan am doar o singura teava in partea dinspre geam pe langa cele cu apa, insa cand vom face instalatia de gaze pentru centrala nu stiu cum v-a arata pentru ca cumnatul meu spune ca vor fi ingropate.

 6. 8/27/2014
  Reply

  Foarte faina ideea, iar combinatia de metale e super, exact la mix and match ma gandeam uitandu ma la poze!
  La casa nu mai am teava in bucatarie, dar la aprtament aveam si am lasat o nevopsita, pana a vopsit o sotul in alb… not my fave:))
  Ozana

  • Ce bine ca nu mai ai teava de gaz prin bucatarie, desi acum imi place cum a mea domneste in bucatarie, da un iz industrial spatiului, foarte actual si care-mi si place!
   Te pup, Ozana!

 7. Cristina
  8/11/2015
  Reply

  Buna ziua eu am chemat niste oameni sa-mi vopseasca prin casa si tevile din camera nu mi le-au vopsit dar cel de gaz l-au vopsit cu vopsea lavabila dupa care au lucrat si la o cunostinta de -a mea acolo au zis ca ii vopsesc cu vopsea pe baza de ulei ca vopseaua lavabila mananca teava de gaz..credeti ca a facut-o cu rea intentie?ce trebuie sa fac acum??

  • Buna, Cristina, vopseaua lavabila mananca teava de gaz, asa mi-au spus si mie cei de la gaze. Nu stiu daca cei care ti-au renovat casa, au facut-o cu intentie, putin probabil, ma gandesc ca au aflat ulterior de lucrul acesta. Acum trebuie curatata vopseaua lavabila de pe tevi, cred ca ar trebui sa mearga cu o perie de sarma si o solutie de apa cu sapun ( un detergent de curatenie pt casa), aplicat un grund de metal pe baza de ulei, si ulterior vopsea, tot pe baza de ulei.

Leave a Reply