NO COMMENT

_DSC1768

 

Zilele astea citeam niste comentarii pe un blog despre cat de optimisti si pozitivi trebuie sa fim noi romanii, cum sa schimbam noi societatea, sa fim mai buni ( doar unii, sau cum ?) etc

Ei bine, sunt de acord, dar ce te faci cand optimismul ti-e tavalit de generatia comunista ( senior citizens, cum ar spune americanii)?

 

Ca sa fac long story short, am postat acum cateva luni pe facebook o poza cu un fotoliu gasit, un fotoliu vechi, dar cu o structura de lemn foarte frumoasa, si pe care il si vedeam retapitat. Fiind insarcinata insa, nu am putut sa ma apuc de treaba, asa ca am amanat momentul pana dupa nastere. Fotoliul l-am asezat frumos intr-un intrand, la bloc, o incapere mica unde am acces doar eu si vecinul de vizavi.

Toate bune si frumoase pana-ntr-o zi, cand venind acasa, m-a izbit locul gol, fotoliul disparuse. Am crezut ca mor.

 

Dupa cateva investigatii am aflat ca nu plecase el singur de acolo, fusese aruncat de administrator pe motiv ca, citez ” era vechi si urat”.

Fara sa ma anunte, fara sa ma intrebe, pur si simplu, ca “stapan al blocului” ce e , a decis el ca trebuie sa dispara acel fotoliu pt ca Lui nu-i placea.

 

Comentati voi, eu nu mai pot…

 

p.s Nu uitati sa va inscrieti la concursul Moraz

benetton vest
bershka boyfriend jeans

I was wearing:

 ZARA SILK BLOUSE

BENETTON VEST

BERSHKA JEANS

ZARA SANDALS

RAY- BAN SUNNIES

Follow on Bloglovin

Amazing people have subscribed to my newsletter — and you’re amazing too!

14 Comments

 1. 7/12/2013
  Reply

  Este clar că vecinul a făcut un exces de zel. Cine ştie ce-o fi crezut… că scaunul s-a teleportat acolo dintr-o altă epocă… Trebuie să avem milă faţă de aceşti oameni pentru că nu au fost foarte înzestraţi de mama natură…
  Eu cred că indiferent cât de mulţi oameni adoptă ideologiile noi, occidentale să zicem, noi trebuie să fim schimbarea pe care vrem să o vedem în lume… şi puţin câte puţin poate se va vedea şi în lumea înconjurătoare…

  • Hai ca m-ai facut sa rad :)))
   Omul stia foarte bine ce facea, mi-a spus in fata ca lui nu i-a placut fotoliul si punct, si asta urland. Nu mai vorbesc de vocabularul folosit..
   Pupici

 2. Rucsandra
  7/12/2013
  Reply

  Prostanacul de el. Dar nu merita sa argumentezi nimic logic cu el, pt ca nu are capacitatea sa inteleaga. Eu ia-s fi spus asa: “Domnule administrator, pai eu vroiam sa-l retapitez si sa vi-l fac cadou. Veniti sa va arat ce mobila am retapitat si cat e de frumoasa, ca se si vinde foarte bine (la export, chiar) ;-)”. Pup, Cata. Poate gasesti alt fotoliu si ii arati ce poti sa faci cu “vechi si urat”.

 3. Rucsandra
  7/12/2013
  Reply

  oh, and i love the jeans!

 4. 7/13/2013
  Reply

  Catalina , nu pune la suflet, asa sunt oamenii in ziua de azi,multa nepasare si utate. pup, esti foarte stylish!

 5. 7/15/2013
  Reply

  Buna Catalina,
  Imi place tinuta ta relaxata- semeni mai mult cu o teenager, mai putin cu a mummy!

 6. 7/15/2013
  Reply

  The right word is Stunning!
  You know to be so elegant and chic.

  WOuld you like follow each other? I’ll be soo glad :) Let me know

  addictbeiconic.blogspot.com

 7. 7/15/2013
  Reply

  draguta tinuta, imi place vesta foarte mult! Cat despre fotoliu, s-ar putea sa fie acasa la administrator, sau la vre-un prieten de-al lui ;)

 8. 7/17/2013
  Reply

  Lovely with this pics!

  Happy Wednesday!

  addictbeiconic.blogspot.com

 9. 7/18/2013
  Reply

  Viata la bloc presupune limitare la al tau apartament sau boxa, pentru cine are. Ne place sau nu, casa scari trebuie sa fie libera si accesibila fiecarui locatar. Dar da, trebuia macar anuntata sa-l ia de acolo, nu sa il arunce direct.

Leave a Reply