7 Comments

 1. 8/3/2014
  Reply

  E prima oară când aud de această substanţă şi trebuie să recunosc că nu folosesc nimic special pentru a-mi curăţa tenul, în afară de apă şi săpun lichid. Nici măcar demachiant nu folosesc… direct săpun cu apă.

  Ce s-ar întâmpla dacă nu ai folosi această substanţă?

  • Nu as mai avea tenul curat, ci treptat acneea si-ar face iar de cap. Am avut o perioada de vreo 2 saptamani cand nu am folosit-o, nu o aveam cu mine, si nu arata deloc bine tenul! Nu o folosesc chiar zilnic, mai alternez si cu BHA ( acid salicilic).
   Ma bucur ca ai noroc de un ten bun, mai stiu persoane care nu fac nimic special si arata extraordinar, nu si cazul meu, dar macar mi-am gasit “leacul”. Din aceasta cauza am si facut postarea, poate e de ajutor cuiva.
   Te pup, Lucia!

   • 8/7/2014
    Reply

    Ok, am înţeles. Probleme cu acneea am avut şi eu, dar când eram mai micuţă. Acum nu zic că am un ten impecabil, dar recunosc că nici foarte pretenţios nu este.

    Ai avut o idee bună cu această postare.

 2. Buna.As vrea si eu sa imi cumpar acest gel pt cosuri. Am foarte multe pe frunte si am 16 ani..Stiu ca este si vârsta..Eu chiar nu ma pricep sa comand.. Daca va las toate datele necesare ati putea sa imi plasați comanda ?

Leave a Reply